Bogudgivelse

”GALLERIET - Et lille tidsbillede af Dansk kunst 2010” er titlen på en bog, hvor 88 nulevende danske kunstnere er beskrevet. Bogen beretter om hvor rig dette land er på kreative kunstneriske udtryk. Malerier, skulpturer, glaskunst, fotokunst mmm. Jeg er en af de 88 kunstnere!
Bogudgivelse
 
Bogen er kun udgivet i 1.000 nummererede og signerede eksemplarer, og ikke to bøger er ens! Hvilket naturligvis gør hver enkelt bog helt unik. Det er således både en bog, et fælleskatalog og et unikt billede - i eet og samme koncept.
 
Dette har ladet sig gøre, fordi de forskellige kunstnere udsmykker indbindingsforsiden med et originalt håndlavet kunstværk direkte på indbindingen. Den kunstner, der står for at udsmykke indbindingen, signerer samtidig bogen og henviser til på hvilken side, vedkommende er beskrevet.
 
Med hver bog følger et lille papstativ, som bogen kan anbringes i. På den måde bliver det i sandhed til en ægte billedbog.
 
Udsalgsprisen er 300 kr. plus porto, uanset om man vælger at købe GALLERIET hos boghandleren, direkte fra forlaget eller fra en af de medvirkende kunstnere.
 
GALLERIET udkom officielt den 11. september 2010. I forbindelse med udgivelsen var der i Galleri GAL i Frederiksværk en udstilling med en del af de kunstnere, der er omtalt i bogen. Her deltog jeg også.
 
 
 
 
 
  
... harmoni med et strejf af vildskab ...
 
Besøg mig

Micko
v/Michael Kofod
Søgårdsvej 8,
Gelstrup
4500 Nykøbing Sj
 

 

Kort Micko

Jeg udstiller i Galleri 3G.
Bemærk at ikke alle GPS kan finde mig!
 
Åbent 1. maj - 15. september
Torsdag til søndag
Helligdage
10 - 17
10 - 17
Desuden åbent efter aftale. Jeg bor på adressen, så det er ikke noget problem.
 
Få nyheder
 
Mød Michael Kofod på facebook På facebook kan du se min nyeste glaskunst.
 
Michael Kofod | CVR: 41 93 80 80 | Søgårdsvej 8, Gelstrup, 4500 Nykøbing Sj - Danmark | Tlf.: +45 21 78 33 72 | mail@micko.dk