Bykunst

Kunst på elskabene i Helsingør bymidte.
 
Carsten Thorsen er initiativtager til et nyt kunstprojekt i Helsingør, hvor flere udvalgte kunstnere inviteres til at dekorere byens elskabe med kunst på lågerne. Projektet sker i samarbejde med blandt andre Helsingør Elværk.
 Bykunst i Helsingør
Projektets formål er at lave byforskønnelse ved at sætte kunst på elskabene, så de dermed bliver kønnere. Ofte bliver elskabene jo i stedet udsat for graffiti eller opklæbning af plakater.
 
Mit værk hedder - apropos ovenstående - Filosofi og graffiti. Det kan ses ud for Bramstræde 7 i Helsingør Centrum. Værket ses her til højre sammen med modellen til værket, Nadia Kofod.
 
I første omgang var vi tre kunstnere, der var med i projektet. Senere, i flere faser, kommer der flere kunstnere - og dermed elskabe - til.
 
Kunsten kan males direkte på lågerne til elskabene eller man kan overføre sin kunst via silketryk. Jeg har valgt det sidste, da det er svært at opsætte glaskunst direkte på lågen.
 
De 3 første låger blev sat på elskabene i Helsingør bymidte i august 2010.
  
... harmoni med et strejf af vildskab ...
 
Besøg mig

Micko
v/Michael Kofod
Søgårdsvej 8,
Gelstrup
4500 Nykøbing Sj
 

 

Kort Micko

Jeg udstiller i Galleri 3G.
Bemærk at ikke alle GPS kan finde mig!
 
Åbent 1. maj - 15. september
Torsdag til søndag
Helligdage
10 - 17
10 - 17
Desuden åbent efter aftale. Jeg bor på adressen, så det er ikke noget problem.
 
Få nyheder
 
Mød Michael Kofod på facebook På facebook kan du se min nyeste glaskunst.
 
Michael Kofod | CVR: 41 93 80 80 | Søgårdsvej 8, Gelstrup, 4500 Nykøbing Sj - Danmark | Tlf.: +45 21 78 33 72 | mail@micko.dk